Vrije Cirkel

Vrije Cirkel
Componist

Ja, een nieuw album – drie orgelimprovisaties. Met dank aan Eric Lest van De voor zijn geweldige opname, Gonçalo Almeida voor het uitstekende artwork, Jan Buil en Stichting Smits-orgel en Beiaard Schijndel voor de kans en hosting en last but not least Nora Mulder voor haar frisse oren!

“Vrije Cirkel” verder lezen

Fanfari Bombari

componist

Een muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. Samen met Gerard van Maasakkers en vier professionele acteurs brengen zij in een spetterende muziektheatervoorstelling het verhaal van twee rivaliserende fanfares die strijden om de beste Jeroen Bosch-voorstelling. Een verboden liefde maakt de strijd nog spannender. Gerard van Maasakkers lukt het alles in der minne te schikken en de voorstelling eindigt dan ook in een groot muziekfeest voor de hele familie.

“Fanfari Bombari” verder lezen

Gelukzoekers, zo noemen ze ons

componist

Gelukzoekers, zo noemen ze ons is een soundscape geïnspireerd op zowel deze historische geschiedenis (Vluchtoord Uden 1914-1918) als de actuele vluchtelingenproblematiek. Zijn soundscape is zowel aan de wielerbaan in Uden te horen als bij het Klankenbos te Neerpelt (B). Deze interactieve soundscape is alleen te beluisteren via de speciale app en bevat drie verschillende tracks die samenkomen:

“Gelukzoekers, zo noemen ze ons” verder lezen

Duets

musicus

Een avond die geheel in het teken staat van improvisatie; een van de belangrijkste, meest uitdagende kunstvormen binnen de muziek. Duetten zonder een moment van stilte, akoestisch en versterkt, van jazz tot elektronische muziek.

“Duets” verder lezen